Jij net zo goed als ik
Een documentaire over dak- en thuisloze jongeren.
 

Ons team

Ali Rasouli

Ali Rasouli

Positie - Creative manager

Over - Mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van andere mensen helpen. We leven in 1 van de rijkste landen ter wereld. Maar toch zijn er meer dan 12.000 jongeren (18 – 30 jaar) die geen dak boven hun hoofd hebben. Ook merk ik dat er nog veel vooroordelen over deze (onzichtbare) groep bestaan. Mijn doel is om samen met mijn team een aantal van deze jongeren door middel van een documentaire een gezicht te geven en daarmee aandacht te vragen voor dit maatschappelijk probleem.

Esmee Waaijer

Esmee Waaijer

Positie - Social media manager

Over - Ik studeer commerciële economie, hier heb ik voor het eerst kennis gemaakt met marketingcommunicatie in combinatie met sociale media. Ik vind het super interessant om te ontdekken hoe leuk het is om sociale media bij een bedrijf te betrekken, en daarmee nieuwe resultaten te boeken. Dat ik de sociale media, voor deze documentaire, beheer is dan ook iets waar ik erg enthousiast over ben. Jullie kunnen het proces van de gehele documentaire volgen via sociale media waar ik jullie up-to-date houd!

Juliëtte Spaaij

Juliëtte Spaaij

Positie - Director & Camera

Over - Als kind stond ik al met de camera van mijn ouders in mijn hand. Ik vond dit geweldig en ik ben dan ook een media opleiding gaan volgen. Al jaren ben ik in de weer met een camera en leg ik verhalen vast. Een documentaire maken was al lange tijd een droom, die dan nu toch echt werkelijkheid wordt. Ik ben heel enthousiast om met dit fijne team samen te werken en kijk uit naar een mooi eindresultaat!

Boaz van der Sluijs

Boaz van der Sluijs

Positie - Web Design

Over - Al jaren droom ik ervan mee te kunnen werken aan het maken van een documentaire. Deze docu geeft mij de kans om dit te doen en dan ook nog gecombineerd met mijn studie. Producties als de keuringsdienst van waarde vind ik fantastisch. Daarnaast ben ik ook wel handig met de computer.

Volkan Yilmaz

Volkan Yilmaz

Positie - Art Design

Over - Tekenen doe ik al jarenlang met plezier. Namelijk als kind zijnde, maar ook naarmate ik ouder ben teken ik graag. Ook voor mijn opleiding (Bouwkunde-Architectuur) ontwerp en teken ik verschillende gebouwen. Een documentaire maken had ik altijd al gewild en nu wordt dit een realtiteit. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met het ontwerpen van art-design voor deze documentaire.